Trainingen

 

Wil je je softwarekennis bijspijkeren? Dat kunnen we regelen!

Want met onze trainingen leer je sneller en efficiënter met je software omgaan. Je leert geen nutteloze feitjes, maar alleen goed toepasbare technieken. Onze trainingen leveren gegarandeerd direct tijdwinst op.

Wij onderzoeken de best practices met je software. Wij zoeken naar de ‘beste tip en trucs’.  Hierna bedenken wij scenario’s waarin de best practices toegepast kunnen worden.

Onze trainingen zijn zo kort als mogelijk, maar nooit onverantwoord kort. Wij geven korte trainingen. Zodat je direct het geleerde kunt toepassen. 

Waar kan de training plaatsvinden? Een training kan op elke plek met wifi en een comfortabele temperatuur gegeven worden. Dus altijd op een trainingslokatie of in-company. De groepsgrootte is maximaal 8 personen, voor de beste kwaliteit.

Onze korte, maar krachtige trainingen van 1 dagdeel zijn:

Onze trainingen van 2 dagdelen, dus 1 dag zijn:

  • Wat kan ik met Office 365 voor mijn organisatie? meer informatie
  • SharePoint voor sitebeheerders en administrators
  • SharePoint/OneDrive voor eindgebruikers  meer informatie
  • Power BI meer informatie
  • Office 365 voor eindgebruikers
  • Excel, Word, Access, PowerPoint, OneNote

Geen BTW betalen over onze trainingen

Sinds 2020 is Johan als trainer erkend en geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. (https://www.crkbo.nl). Dat houdt in dat gegeven trainingen vrijgesteld zijn van BTW. Wanneer u geen BTW kunt verrekenen, is het volgen van een training door de BTW onnodig duur. Wanneer u ons aangeeft dat u geen BTW kunt verrekenen, dan zorgen wij voor de factuur zonder BTW.

Laat ons contact opnemen of vul uw gegevens hieronder in: