Office 365

Wat is Office 365?

Office 365 is de internetdienst waamee je met Office kunt werken. Gewoon met je favoriete browser. Zonder dat je zelf Microsoft Office hoeft te installeren. Met Office 365 werk je vanaf je PC, laptop, of tablet. Zelfs je smartphone werkt met Office 365.  Je kunt je bestanden en andere documenten in Office 365 opslaan. Je hebt dus altijd en overal toegang tot je eigen bestanden. En dat helemaal beveiligd volgens de strengste eisen.

Heeft u behoefte aan Office 365 advies of ondersteuning. Maak dan gebruik van de strippenkaartfunctie.

Wilt u een korte introductie van Office 365? Volg dan de 3-uur durende cursus. Voor meer informatie.

Office 365 bestaat nu uit meer dan 25 onderdelen, elk met zijn eigen functie.

Afhankelijk van je werk gebruik je meer of minder van deze pakketten.

Wat doet Mens & Cloud met Office 365?

Mens & Cloud is gespecialiseerd in het volgens best-practices inrichten en introduceren van Office 365. Door goede communicatie en training zal iedere gebruiker ermee aan de slag gaan.

Zomaar met Office 365 starten is een slecht idee. Wij geloven in een stapsgewijze inrichting van Office 365. Wij denken samen met jullie organisatie na over de juiste inrichting en opzet van Office 365.  Zodat iedereen snapt wat hij ermee kan en in welke situatie. Met een goede training leggen wij de nuttigste dingen uit op basis van veel voorkomende gebruikersscenario’s. Zodat alles goed herkenbaar en duidelijk is.  Hoe gebruik je het, wanneer en vooral waarom. Naast een training verzorgen wij ook instructievideo’s. Zodat iedereen alles nog eens kan bekijken wanneer dat nodig is. Verder doen we ook de inrichting, advisering en support van Office 365.

Een goed intranet hoeft nu geen maandenlange klus meer te zijn. SharePoint Online bevat veel componenten om iedereen enthousiast te maken. Zie hier het filmpje van Microsoft SharePoint:

Meer weten of Office 365 iets voor jullie organisatie is? Wilt u een vrijblijvende kennismaking met Office 365?
Neem dan even contact op door het formulier in te vullen of bel ons.